navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Korisni savjeti

Ako vam je dosadno, to nije razlog da se javite bivšim

Globalna pandemija natjerala nas je da ostanemo kod kuće. Prestanak društvenog života mnoge bi mogla natjerati da se jave bivšim ljubavima, ali to nije dobra ideja.

Objavljeno: 24.03.2020. u 17:02
get url
text
Foto: Ilustracija

Gledanje serija i filmova, čitanje, vježbanje, kuhanje zvuči super, ali mnogi će zbog izolacije ulaziti u povremene “krize“ i želju za društvenim kontaktima pa makar virtualno. Ovih dana ljudi više vremena provode na društvenim mrežama kako bi ubili dosadu, a takve situacije ih stavljaju na kušnju da rade nepromišljene poteze.

Bez obzira vladala li epidemija ili ne, vaši bivši/ bivše su još uvijek isti. Zato se ne želite uplesti u nepotrebnu komunikaciju s njima i na kraju možda sebi otežati dane u izolaciji više nego što već jesu. S razlogom ste prekinuli i uvijek kada dođete u napast da se javite bivšim ljubavima, sjetite se razloga zbog kojih ste okončali vezu.

Uslijed krize lako je postati sentimentalan, no ne dajte da vas svladaju lažni osjećaji. Realno gledajući, trenutno ne smijete dirati vlastito lice, a kamoli da se nalazite s ljudima koje mjesecima ili godinama niste vidjeli, a samo dopisivanje moglo bi vas vratiti u začarani krug i ostaviti vas frustriranima.

Umjesto toga, bolje nazovite prijatelje ili vrijeme u izolaciji iskoristite za druženje s porodicom.
Ako vaš bivši/bivša prvi započnu razgovor s vama, pošaljite im ovaj članak i recite “I ja sam baš pomislio sam na tebe“, piše The Guardian.