open-navfaktor-logo
search
Zanimljiv Bajeviću
Agent potencijalnog Zmaja o interesu FSBiH: Tačno je, imali kontakt sa ljudima iz BiH
Selektor fudbalske reprezentacija Bosne i Hercegovine Dušana Bajevića već je ranije dao zadatke svojim saradnicima oko mladih fudbalera koji bi mogli biti potencijalni novi Zmajevi.
25.07.2020. u 16:04
get url
text

Navodno je jedan od njih i 22-godišnji odbrambeni fudbaler ruskog Rostova Dennis Hadžikadunić, koji je prošao sve omladinske selekcije Švedske.

Da je određeni kontaktna relaciji Hadžikadunić - FSBiH već uspostavljeni potvrdio je i Hadžikadunićev agent u izjavi za SportExpressen

- Tačno je da smo imali kontakt sa ljudima iz BiH, ali o tome ne mislimo previše. Dennis, naravno, osjeća veliku ljubav prema toj zemlji jer iz nje njegovi roditelji. Za Dennisa je u ovom trenutku najvažnije da igra dobro u Rostovu, sve ostalo će doći s vremenom - istakao je njegov zastupnik.

Mladi stoper nije želio mnogo komentarisati o interesu iz Bosne i Hercegovine.

- Drago mi je što se ljudi iz BiH interesuju, to znači da radim dobar posao, ali oko tih stvari morate razgovarati sa mojim agentom. Ja sam fokusiran samo na igranje fudbala - kazao je Hadžikadunić, koji je prije angažmana u Rusiji nastupao za Malmo i Trelleborg.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.