open-navfaktor-logo
search
Pokušava se opravdati
Afera "podvođenje djevojaka" potresa Srbiju: Palma prijeti na TV-u; Saznat ću imena svjedoka
Nastavila se turneja gostovanja srbijanskog političara Dragana Markovića Palme na režimskim medijima, kojim pokušava da se opravda od optužbi za podvođenje maloljetnica i pedofiliju, koje je javnosti objelodanila potpredsjednica SSP-a Marinika Tepić.
28.04.2021. u 08:51
get url
text

Milomir Marić ga je ponovo ugostio i priča je viđena, napadi na opoziciju, na njene lidere i sve one koji su se uključili i razjašnjenje ovog slučaja. I umjesto da javnosti pruži dokaze i validne argumente da nema veze sa onim za šta se optužuje, domaćin i gost proveli su vrijeme pričajući o Draganu Đilasu i Mariniki Tepić, a najmanje o aferi koja je potresla Srbiju.

I koliko je bahat jagodinski šerif, svjedoče i njegove riječi u studiju da će saznati imena i prezimena svjedoka protiv njega, ako budu svjedočili preko Skypea. 

VEZANI TEKST - Političar podvodio djevojke i stranim diplomatama, bio prisutan i Ivica Dačić

- Pazite, ponovo moram da kažem više puta, ako se žrtve plaše od mene, pa neće da idu u tužilaštvo i policiju, hoće preko Skypea i online. Ja ću isto tada da saznam njihova imena i prezimena i sve te svjedoke, razumijete. Sve je laž - zaprijetio je Dragan Marković Palma u Jutarnjem programu TV Happy svakom ko se usudi da progovori o njegovim eventualnim nedjelima.

Ovim je Palma reagirao na riječi Marinike Tepić, koja je dala iskaz u jagodinskoj policiji, da je sedam svjedoka spremno da svjedoči protiv lidera Jedinstvene Srbije, ali da njihov identitet neće otkriti dok se ne osigura njihova zaštita.

- Jagodinskoj policiji sam opisala sva saznanja do kojih sam došla, saznanja za sedam lica koji žele da bude među ljudima u dokazivanju ove sramote, među njima su i svjedoci i žrtve. Ono što nisam smjela da uradim jeste da otkrijem identitet ljudi. Bez osiguranja zaštite ne mogu da dovodim u rizik bilo koga od svjedoka ili žrtava. Da sam iznijela njihova imena, ja sam sigurna da bi njihova imena odmah bila na stolu Dragana Markovića Palme - izjavila je potpredsjednica SSP-a.

Srbijom je kao bomba odjeknula informacija da su u Jagodini godinama organizovani derneci na kojima su političarima iz vrha vlasti podvođene starlete, pjevačice, ali i djevojke mlađe od 18 godina.

Glavni osumnjičeni je zastupnik u Skupštini Srbije Dragan Marković Palma, a uz njega se pominju i čelnici SPS-a Ivica Dačić i Aleksandar Antić.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.