open-navfaktor-logo
search
Duo X
Adnan Pacoli i Tarik Mulaomerović: Ne želimo se ponavljati, niti nekoga kopirati
Adnan Pacoli i Tarik Mulaomerović, koji nastupaju pod imenom Duo X, polako, ali sigurno grade muzičku karijeru. Svakom novom pjesmom pokušavaju osvojiti simpatije publike.    
25.02.2020. u 18:44
get url
text

Prije desetak dana objavili su novi singl "Žena miliona" koji govori o ženi koja voli da se poigrava emocijama muškarca koji je u nju iskreno zaljubljen. Tekst su pisali Adnan Pacoli i Tarik Mulaomerović, muziku potpisuju Almir Ajanović i njemački producent Oliver Plotke "OP Beatz", dok su aranžman uradili Almir Ajanović i Adnan Pacoli. Pjesma je snimana u studiju Tempo, dok je mix i mastering uradio Damir Bečić.

- Iako nas nije bilo malo duže zbog promjene imena, zadovoljni smo prvim reakcijama. Ovo je za nas novi početak i puno ljudi nas nije povezivalo sa ovim projektom. Idemo lagano korak po korak. Naravno, sve je mnogo lakše zbog pomoći naših saradnika predvođenih Almirom Ajanovićem. Produkcija Tempo je u potpunosti stala iza nas. Nigdje ne žurimo. Sa svakom novom pjesmom pokušavat ćemo napraviti nešto novo. Ne želimo se ponavljati, niti nekoga kopirati – kažu Adnan Pacoli i Tarik Mulaomerović.

Polako se pripremaju i za nastupe i predstavljanje novog projekta.

- Nastupi uživo su najbitniji. Na njima moramo ostaviti dobar dojam. Zbog toga ćemo i Tarik i ja koristiti sve svoje talente na sceni. Naši nastupi bit će kombinacija repa, pjevanja, plesa... Bit će to jedan pravi performans i nešto o čemu će se sigurno pričati. Pored nas na bini će biti još nekoliko muzičara – otkriva Pacoli.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.