navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Pjevač o virusu

Adis Škaljo: Supruga i ja smo imali koronu, ali hvala Bogu nije bilo posljedica

Pjevač Adis Škaljo bio je zaražen koronavirusom, ali, kako ističe na početku razgovora za Faktor, nije imao nikakvih simptoma.

Objavljeno: 15.07.2020. u 09:56
get url
text
Amra i Adis Škaljo

- Hvala Bogu, ni supruga Amra ni ja nismo imali baš nikakvih simptoma. Jedan član naše familije sa kojim se često viđamo bio je pozitivan na COVID-19 i po automatizmu otišli smo i uradili test. Brzo je stigla informacija da smo pozitivni i kao odgovorni ljudi obavijestili smo prijatelje i rodbinu da nekoliko sedmica idemo u samoizolaciju. Naravno da čovjeku nije bilo nimalo jednostavno. Razmišlja da li je prenio na nekog svog bližnjeg. Hvala Bogu, sve je prošlo bez ikakvih posljedica na naše zdravlje, a zanimljivo je da je naš sinčić bio negativan. Jednostavno, ovaj virus je velika nepoznanica i svi trebamo biti odgovorni i pridržavati se mjera nadležnih - kaže Adis Škaljo za Faktor.

Još nekoliko muzičara i pjevača iz naše zemlje bilo je zaraženo, ali nisu imali većih komplikacija.

- Nažalost, za razliku od naših estradnjaka iz Srbije stižu tužne vijesti. Posljednja u nizu je smrt estradnog menadžera Bora Lalevića, koji je umro u 39. godini života. Bio je mlad čovjek i pun života. I to je dokaz da ovaj virus nije nikakva zezancija. Zato svi moramo biti oprezni i voditi računa - kaže Adis Škaljo koji uskoro planira izdati novu pjesmu.