open-navfaktor-logo
search
Netipična ponuda
Addiko nudi kredit od 2.000, a vraćate ukupno 2.020 maraka
Po mnogočemu netipična banka, prepoznata i kao zagovornik digitalizacije u bankarstvu, Addiko želi postati prvi i najbolji izbor za brze kredite u Bosni i Hercegovini.
10.05.2022. u 14:18
get url
text

Nakon inovativnih rješenja kojima je promijenila pravila igre na tržištu te učinila dostupnim jednostavne i brze kredite ne samo za stanovništvo, već i za mala preduzeća, Addiko nastavlja sa novinama za tržište u vidu osvježenog vizualnog identiteta i netipičnom ponudom.

Tokom ovog mjeseca novi Addiko klijenti mogu ugovoriti gotovinski kredit u iznosu od 2.000 KM, za koji će nakon otplate platiti ukupno 2020 KM. 

{$galerijaFotografija}

- Želimo biti najbolji u onome što radimo, zbog čega smo Addiko transformisali u specijalističku banku. Klijentima donosimo brz i jednostavan proces odobrenja kredita, potpomognut digitalnim rješenjima. Kao stručnjaci za potrošačko kreditiranje i finansiranje malih preduzeća, fokusirani smo na brzinu i fleksibilnost, posebno u situacijama kada je klijentima potreban dodatan podsticaj. Onima koji još uvijek nisu upoznali jednostavnost poslovanja sa Addiko Bank Sarajevo, nudimo tu mogućnost tokom ovog mjeseca uz ovu vrlo atraktivnu akciju - izjavila je Sanela Pašić, predsjednica Uprave Addiko Bank Sarajevo.

Od danas uvodimo i osvježenu tržišnu komunikaciju. Naš novi brend karakter, hrčak Oskar, i novi slogan "Vaš najbolji izbor za brze kredite" od sada će biti glavni pokretači komunikacije o specijalističkoj strategiji Addiko banke. Oskar je netipični hrčak koji ne sakuplja, nego daje i koji prolazi kroz ljudske situacije, pojašnjava Pašić i dodaje:

- Njegova misija je slušanje klijenata i zagovaranje njihovih potreba. Uvjeren je da ljudi cijene dodatni podsticaj u svakodnevnom životu.

Addiko banka je na novoj komunikacijskoj platformi sarađivala s kreativnom agencijom Bruketa&Žinić&Grey koja je, uz međunarodnu brend konsultantsku firmu Prophet, bila zaslužna i za rebranding u Addiko u 2016. godini.

- Ne možeš biti najbolji u svemu. Zato se Addiko banka specijalizirala za brze gotovinske kredite i mala preduzeća. Addiko je drugačija od svih ostalih banaka - izjavio je Davor Bruketa, jedan od osnivača agencije Bruketa&Žinić&Grey.

Addiko banka, 10.05.2022.
1 od 3
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.