Nevrijeme

Nakon jake kiše: Goraždanske ulice ponovo pod vodom

Objavljeno: 27.08.2019. u 19:49

Za kratko vrijeme velika količina vode i drugog materijala našla se u podnožju ulice Kulina bana 

FOTO: Goražde portal

Jaka kiša koja je u popodnevnim satima zahvatila područje Goražda ponovo je izazvala strah kod građana, posebno u ulici Kulina bana gdje su nedavno poplavljene i obrtničke radnje, te pričinjena velika materijalna šteta njihovim vlasnicima. Ogromna količina vode se slila iz okolnih naselja u ulicu Kulina bana.

Naime, nakon prošlih poplava radnici kompanije "Euro-Asfalt" koja rekonstruiše nekoliko ulica u Goraždu, postavili su odvodne kanale kako bi riješili problem površinskih voda i plavljenje objekata u ovom dijelu grada.

Dosadašnja ponuđena rješenja višegodišnjeg problema odvoda površinskih voda nisu se pokazala najboljim, što je u konačnici i dovelo do poplava u ovom dijelu grada pa se za kratko vrijeme velika količina vode i drugog materijala našla u podnožju ove ulice koja još uvijek čeka na svoju finalnu rekonstrukciju, javlja Goražde portal.

 

 

VIDEO: Sead Žigo

VIDEO: Vjerovali ili ne, opet je slećelo u ulici Kulina Bana! Pogledajte i podjelite! Dokle više!

Posted by Gorazde Portal on Tuesday, August 27, 2019
Izvor:   Goražde portal

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije