Radi se o žrtvama bošnjačke nacionalnosti koje su nestale 1992. i 1995. godine u Hrvatskoj, u Zvorniku i na području Žepe.

Sve žrtve identifikovane su putem DNK metode da bi u proteklim danima taj identitet potvrdili i članovi njihovih porodica.

U Podrinje identifikacionom projektu identificiran je Sadik Osmanović, rođen 1964. godine u Bijeljini. Nestao je 1992. godine u mjestu Erdut u Hrvatskoj, a u ovoj državi su i ekshumirani njegovi posmrtni ostaci. 

Porodica je potvrdila i identitet Mustafe Džananovića, rođenog 1960. godine u mjestu Podosoje, Srebrenica. U ljeto 1995. godine je nestao na lokalitetu Liplje - Zvornik, a njegovi posmrtni ostaci ekshumirani su iz masovne grobnice koja je 2001.godine otkrivena na ovom lokalitetu. Nakon potpisivanja zapisnika o identifikaciji, porodica je dala saglasnost za ukop ove žrtve na kolektivnoj dženazi u Memorijalnom centru Srebrenica - Potočari. 

U Centru za obdukciju i identifikaciju u Goraždu identificiran je Hamed (Ibrahima) Salić rođen 1927. godine u mjestu Pripećol. On je nestao u Žepi u ljeto 1995. godine, a njegovi posmrtni ostaci ekshumirani su na lokalitetu Slap – Hrast tokom 2014. godine.