navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Turski mediji pišu

Žestoko se posvađao sa ženom: Zavodnik Bali-beg se razvodi?

Turski glumac Burak Özçivit (35), kojeg gledatelji pamte po ulozi Bali-bega u seriji "Sulejman Veličanstveni", razvodi se od supruge, glumice Fahriye Evcen (34), pišu turski mediji.

Objavljeno: 19.09.2020. u 12:02
get url
text

Par, navodno, ne može preći preko nesuglasica koje su se dogodile unazad nekoliko mjeseci. Fahriye je pala u depresiju nakon smrti oca, koji se dugo godina borio s rakom želuca. Burak je preuzeo brigu o njihovom sinu Karanu (1), ali razljutilo ga je što Fahriye nije željela otići kod psihologa na razgovore.

Prije nekoliko dana, za vrijeme odmora u vili u Bodrumu, par se toliko žestoko posvađao da su njihovu galamu čule čak i komšije pa su intervenirali kako bi ih pomirili. Poslije toga turski paparazzi ulovili su ih na ručku i izgledali su potpuno smireno. Burak više nema snage boriti se s njenom depresijom i neslaganjem oko odgoja njihovog djeteta pa je zatražio razvod. Međutim, njegova supruga želi spasiti brak pa je čak spremna i napraviti pauzu u karijeri kako bi se posvetila porodičnom životu. Prije dvije godine i Burak je bio depresivan.

- Osjećam se depresivno. Treba mi odmor i svakako me u skorije vrijeme nećete vidjeti da radim – rekao je tada za turske medije. Burak je bio zaredao poslovne neuspjehe. Već tada se nagađalo kako im ne cvjetaju ruže u braku, ali kada im se rodio sin Karan fanovi glumačkog para pretpostavili su da su svi bračni problemi iza njih.

Poslije su naišli na osude javnosti kada su tada nerođenom sinu napravili Instagram profil na kojemu ga je zapratilo više od 100.000 ljudi prije samog rođenja.

- Ovo je bolesno. Dijete nije reklamni paket – pisali su Buraku pratitelji te su ga optužili da pokušava zaraditi na sinu i prikupiti mu sponzore. Burak i Fahriye skupa su nakon rođenja Karana kupili luksuznu vilu u blizini Istanbula, ali nije sve teklo po planu.

- Problem je nastao kad je Burak saznao da je još neko zainteresiran za taj posjed i da mu cijena nije važna. Kako je glumac prvi dao predujam, drugi kupac je ostao bez kuće. Ubrzo se saznalo da je drugi zainteresirani kupac pripadnik kriminalnog miljea i da mu se nimalo nije svidjelo što je ostao bez vile koju je pod svaku cijenu želio upisati u imovinsku karticu – rekao je tad izvor blizak glumcu. Buraku su prijetili da će zažaliti što je kupio skupocjenu kuću, na što se u početku glumac nije obazirao, ali poslije su mu kriminalci počeli prijetiti da će mu oteti sina pa je kontaktirao nadležne službe.

Inače, par se zaljubio prije pet godine na snimanju serijala "Çalıkuşu" (Ptica pjevica). Zaruke su "pale" na proslavi njegovog 32. rođendana potkraj 2016., a vjenčali su se 29. juna 2017.