Mogao sam odabrati bilo koju od njegovih pjesama, sve su tako lijepe, ali iz ličnih razloga odabir je bila upravo ova, rekao je Burnać

Zagrebački kantautor Mladen Burnać napravio je sjajnu obradu legendarne pjesme Dine Merlina "Ako me ikada sretneš". Dino ju je objavio još 1993. godine na albumu "Moja bogda sna". Obrada je objavljena ljubaznošću i uz odobrenje Dine Merlina, a sve u saradnji sa Službom zaštite autorskih muzičkih prava (ZAMP) Hrvatskog društva skladatelja.

-Dino Merlin je oduvijek jedan od mojih najdražih kantautora na ovim prostorima. Pjesme su mu prelijepe i diraju u srce kao rijetko čije. Njegovi stihovi su duboki, životni i sami se mogu čitati kao najljepša poezija. Mogao sam odabrati bilo koju od njegovih pjesama, sve su tako lijepe, ali iz ličnih razloga odabir je bila upravo ova. Iz poštovanja prema Dini, njegovom ugledu i njegovom radu, dugo sam i pažljivo radio na ovoj pjesmi. Na njoj mi gostuju i vrhunski muzičari kao što su: gitaristički virtuoz Dragianni, zatim Nenad Borić - po mnogima i najbolji rock bubnjar u Hrvatskoj, te sjajna flautistica makedonskih korijena Đuli Alimoski. Svi oni su divni umjetnici, koji su svojim talentom, umijećem i muzičkom dušom uljepšali ovu pjesmu - rekao je Burnać.

Spot je sniman u baroknom prostoru Hrvatskog glazbenog zavoda, te na mnogim drugim kulturnim lokacijama Zagreba, kao što su Hrvatsko narodno kazalište, Zdenac života, spomenik Tina Ujevića, Petra Preradovića itd. Mladen Burnać je ujedno i reditelj spota.