navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Supruga otkrila

Will Smith optužen za zlostavljanje i izgladnjivanje kćerke

Njegova 47-godišnja supruga Jada otkrila je da je 2014. godine protiv nje i Willa podignuta prijava Centru za socijalni rad zbog "zlostavljanja i ne hranjenja" kćerke Willow

Objavljeno: 02.08.2019. u 19:24
get url
text

Jedan od najpoznatijih hollywoodskih glumaca i muzičara, 50-godišnji Will Smith, prije nekoliko godina bio je meta ozbiljnih optužbi. Njegova 47-godišnja supruga Jada u intervjuu za MailOnline otkrila je da je 2014. godine protiv nje i Willa podignuta prijava Centru za socijalni rad zbog "zlostavljanja i ne hranjenja" kćerke Willow.

Kako kaže, neko je tada nazvao Centar zbog fotografije na kojoj Willow, koja je tada imala 13 godina, leži na krevetu s tada 20-godišnjim prijateljem Moisesom Ariasom, koji na sebi nije imao majicu. Osim što je čvrsto odbacila optužbe proizašle zbog sporne fotografije, Jada je dodala i da se nije mogla ni nadati takvim morbidnim optužbama, a za nju je to bila, kako kaže, najgora stvar koja se ikada dogodila njenoj porodici.

- Toliko smo toga preživjeli kao porodica, tako da je to jedna od stvari na kojima sam neizmjerno zahvalna. Držimo se zajedno i dajemo jedni drugima slobodu da govorimo iskreno i otvoreno - objasnila je Jada.

Par ima dvoje djece, 21-godišnjeg Jadena i tri godine mlađu Willow. Pored njih dvoje, Will ima i 26-godišnjeg sina Treyja, kojeg je dobio iz prvog braka s glumicom Sheree Zampino.