Victoria Beckham poznata je po vitkoj liniji koju održava striktnim jelovnikom.

Bivša članica grupe "Spice Girls", a sada modna dizajnerica, pokazala je da za večeru jede samo dvije namirnice i otkrila zašto joj je suprug David Beckham najbolji suprug.

Bivši fudbaler za svoju suprugu, s kojom je već 22 godine, napravio je dirljivu gestu.

 

Naime, Victoria je na Instagramu objavila niz storyja u kojem je otkrila šta se dogodilo kada je došla kući s posla.

Zatekla je Davida u kuhinji kako priprema večeru - na štednjaku se pekla riba i kuhalo povrće, a David je taman završavao pripremu kolutića od lignji.

- Dođem kući s posla, a David mi priprema večeru. Volim te - napisala je Victoria.

 

Sa suprugom je potom sjela za sto, a između njih našla se velika zdjela sa salatom.

Iako je David djelovao suviše ozbiljno, bio je spreman na zezanciju, no na licu mu se vidjelo da jedva čeka prionuti na jelo.

Ranije ove godine David je otkrio da njegova supruga ima jako striktan jelovnik - otkad su se upoznali, jede samo ribu i povrće.

 

- Moja supruga na žalost, tokom 25 godina, otkako smo se upoznali, svaki dan jede ribu na žaru i povrće na pari. Vrlo rijetko odstupa od toga. Jedini put kad je s mog tanjira probala nešto drugo bilo je tokom trudnoće s našom kćerkom Harper - rekao je David za Daily Mail.

Victoria tako jede jer mora, a ne zato što uživa u okusima, što je svim gurmanima vrlo teško shvatiti.

 

Jutarnji jelovnik dizajnerice sastoji se od dvije kašike jabukovog sirćeta sa svježe iscijeđenim limunom u prokuhanoj vodi, a potom pije smoothie ili jede žitarice za koje je jednom prilikom rekla da odličnu idu sa nezaslađenim organskim bademovim mlijekom.

Izvor: Faktor