navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
U tajnosti

Udala se Pamela Anderson

Vjenčanje je obavljeno na privatnoj ceremoniji u Malibuu u ponedjeljak, nakon što je prošlo više od 35 godina od njihovog prvog susreta

Objavljeno: 22.01.2020. u 11:11
get url
text
text

Holivudska glumica Pamela Anderson udala se za filmskog producenta Jona Petersa, najpoznatijeg po filmovima A Star Is Born, Flashdance i Batman. Vjenčanje je obavljeno na privatnoj ceremoniji u Malibuu u ponedjeljak, nakon što je prošlo više od 35 godina od njihovog prvog susreta.

Anderson (52) je počela vezu sa 74-godišnjim filmskim producentom prošle godine, a prvi "dejt" i kraću vezu imali su 1980-ih godina u Los Angelesu, piše Independent.

-Svugdje postoje lijepe djevojke. Mogao sam birati, ali svih tih 35 godina ja sam želio samo Pamelu - izjavio je Peters.

Dodao je kako ga ona čini divljim, na dobar način, te da ga inspiriše. Anderson je svog novog izabranika nazvala "originalnim lošim momkom Hollywooda".

-Njegov život me je plašio. Toliko o djevojci poput mene. Sada sam vidjela više od života i shvatila. Bio je tu sve vrijeme - kazala je glumica dodajući da se vole bezuvjetno te da razumiju i poštuju jedno drugo.

Glumici je ovo peti brak. Iz braka sa muzičarem Tommyjem Leejem ima dva odrasla sina, Brandona i Dylana. Također, bila je udata za muzičara Kida Rocka, a dva puta se udavala za igrača pokera Ricka Salomona.