Škola izražava sumnju da majka svjesno zanemaruje dječakove potrebe, navodi se u presudi zagrebačkog suda

Prema pisanju beopgradskog Kurira, u presudi zagrebačkog suda u slučaju Severina Kojić - Milan Popović navodi se da je poznata pjevačica navodno bila nemarna majka. Istovremeno, prema zaključku sutkinje Tee Golub u javnosti se predstavljala kao žrtva.

Ovom zaključku prethodio je događaj od oktobra 2019, kada je Aleksandar bio na rekreativnoj nastavi u Novom Vindolskom, a kada je hrvatska zvijezda došla po sina uzevši bez okakvog obrazloženja.

- Škola izražava sumnju da majka svjesno zanemaruje dječakove potrebe, jer je kratko obrazložila da je došla po dijete prema uputstvu učiteljice, što je potpuna manipulacija činjenicama. Naime, u izveštaju koordinatorke iz Novog Vinodolskog navodi se da je Severinu pokušala uvjeriti da je dječak dobro raspoložen i da nisu primijetili nikakve razloge za odlazak, te su je molili da Aleksandru dopusti ostanak.

Majka prilikom preuzimanja djeteta iz hotela nije lično došla na preuzimanje, već je sjedila u autu, a u hotel je ušao njen suprug Igor Kojić, koji učiteljicama nije htio da da konkretan odgovor na pitanje da li je majka s njim - navodi se u presudi.

Izvor: Kurir