navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Zdravstveni problemi

Teški dani su pred njim: Jeffu Bridgesu dijagnosticiran limfom

Američki glumac Jeff Bridges na Twitteru je objavio da mu je dijagnosticiran limfom, kancerogeno oboljenje limfnog sistema koji se ubraja u vrlo ozbiljne bolesti i može se razvijati polako ili biti agresivan.  

Objavljeno: 20.10.2020. u 14:28
get url
text

Dobitnik Oscara za najboljeg glumca za ulogu ostarjelog pjevača countryja u filmu "Ludo srce" 2009. godine odmah je fanovima saopćio loše vijesti, te u drugom tvitu zahvalio svima na riječima podrške. 


- I kako bi rekao Dude, novo sr..e izašlo je na svjetlo… Iako je to ozbiljna bolest, osjećam se sretnim jer sam okružen timom odličnih doktora i prognoze su dobre. Odmah počinjem s liječenjem i izvještavat ću vas o svom oporavku - napisao je 70-godišnji glumac najpoznatiji po ulozi u kultnoj komediji braće Coen "Veliki Lebowski". 

 


U drugom tvitu se zahvalio na ljubavi i potpori porodice i prijatelja. 


- Hvala i svima vama na molitvama i dobrim željama. I dok još imam vašu pažnju, molim vas otiđite glasati, jer svi smo u ovome zajedno - poručio je Bridges.


Jeff Bridges je jedan od najcjenjenijih holivudskih glumaca, a trenutno radi na serijalu "The Old Man", što je njegova prva televizijska uloga u 50 godina karijere. Snimanje je nedavno nastavljeno nakon što je pauzirano zbog razvoja situacije s koronavirusom, ali nije poznato hoće li Bridges zaustaviti snimanje zbog svoje dijagnoze.