navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Posrnula pjevačica

Šokantno priznanje: Britney Spears nije znala ko je sa njom na fotografiji

"Nisam imala pojma s kim razgovaram!!!", napisala je Britney Spears ispod fotografije na kojoj je ona u društvu Micka Jaggera.

Objavljeno: 05.06.2023. u 19:53
get url
text
text

Na fotografiji se mogu vidjeti Grammyjem nagrađena pjevačica u crnoj čipkastoj haljini i legendarna rock zvijezda tokom zajedničkog intervjua, piše Daily Mail.

Iste te večeri danas posrnula pjevačica imala je nezaboravnu izvedbu svoje pjesme "I‘m a Slave 4 U" koja je uključivala korištenje životinja poput zmija i tigra u kavezu.

U intervjuu s Kurtom Loderom prije nastupa, Jagger je rekao da je veliki fan mlade pjevačice, ističući kako je obradila klasik grupe Rolling Stones iz 1965. (I Can‘t Get No) Satisfaction 2000. godine.

- Jako dobro je to odradila - rekao je Jagger o Britneynoj obradi, koja se nalazi na njenom albumu "Oops!... I Did It Again".

Britney se nakon toga Jaggeru zahvalila na lijepim riječima.

Mnogima nije jasno zašto Spears sada tvrdi da nije znala da razgovara s Jaggerom budući da je u septembru 2021. godine na Instagramu pričala upravo o tom susretu.

- Bože... ovo sam ja prije nastupa s @MickJagger prije 20 godina!!!! Ovo je jedna od mojih najdražih haljina koje sam ikad nosila, a jednostavna je crna čipka!!! - napisala je tada Spears i dodala kako je imala ogromnu tremu uoči nastupa.