navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Objavila na Instagramu

Slavna glumica i dalje krije ime partnera: Hurem rodila djevojčicu

Glumica Meryem Uzerli tokom prve trudnoće bila je u jednom od najtežih životnih perioda. Sama je dočekala svoju prvu kćerku Laru, no ovog puta nije sama - uz nju je tajanstveni partner čije ime i dalje taji od javnosti.

Objavljeno: 09.01.2021. u 18:23
get url
text

Turska glumica Meryem Uzerli, koju smo gledali u ulozi sultanije Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni", objavila je na svom Instagramu sretnu vijest. Serijom fotografija otkrila je da je u petak rodila svoje drugo dijete, djevojčicu kojoj je sa svojim partnerom dala ime Lily Koi.

- Najdraža moja Lily Koi... Lara Jemima, tata i ja jako smo sretni što si stigla u našu porodicu. Blagoslovljeni smo i sretni što si nam se pridružila - napisala je ganuta i ponosna majka uz fotografije na kojima pozira sa svojom kćerkicom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem)

Iako je u septembru prošle godine otkrila da čeka dijete, Meryem nije željela otkriti identitet oca njene kćerke.

 I na samoj objavi rođenja svoje curice, glumica je ostala diskretna, njen partner ne želi se eksponirati javno, a ona tu želju u potpunosti razumije i poštuje.

Poznato je, pak, da je Meryem već majka djevojčice Lare, šestogodišnjakinje koja je oduševljena što je dobila sestru.

- Lara je dugo željela brata ili sestru, presretna sam što će joj se ta želja uskoro ostvariti. A i ja sam sretna jer osnivam vlastitu porodicu . rekla je Meryem u septembru prošle godine u intervjuu kojim je objavila trudnoću.