navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Ne zahtijevaju puno vremena

Sjajne proljetne frizure u minuti: Bubble rep, messy bun i rajf u kosi

Lijepe frizure koje ne zahtijevaju puno vremena i vještine jako su važne damama koje vode računa o izgledu.

Objavljeno: 23.04.2021. u 07:54
get url
text

Osim što lijepo oblikuju kosu, vješto zaokružuju proljetni izgled i omogućuju potpuno uživanje u toplom i sunčanom vremenu zahvaljujući brzom oblikovanju. Tri sjajne proljetne frizure izdvojile su se popularnošću, a s lakoćom ćete uspjeti da ih napravite za manje od minute.


Bubble rep je popularan način vezivanja kose koji će privlačiti poglede. Kod ove frizure klasični rep je u kratkom vremenu "začinjen" s nekoliko gumica za kosu. Napravit ćete ga tako što kosu, kao i obično, zavežete u visoki rep. Zatim uzmite još gumica za kosu i podijelite rep na "bubble" (mjehurić) svakih nekoliko centimetara. Na kraju malo povucite mjehuriće prstima, popravite s malo laka za kosu i imate super frizuru! 

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi)


Ako vam kosa ujutro strši u svim smjerovima, labavo vezani (neuredna punđa) može pomoći da u kratkom vremenu stvorite prekrasan proljetni izgled. Messy bun messy bun je i ove godine u trendu, brzo se pravi, a i odgovara svakoj ženi. Jednostavno zavežite kosu u rep, bilo na stražnjoj strani glave ili na stražnjem dijelu vrata, uvijte je u puža i sve učvrstite špangama. Savjet za oblikovanje: ako želite malo "začiniti" svoju neurednu punđu, možete, primjerice, oko punđe vezati šareni svileni šal koji odgovara odjeći. To u trenu stvara romantičan, razigran izgled. 


Bilo s prozračnom bluzom, tankim pletenim džemperom ili slatkom cvjetnom haljinom raspuštena kosa izgleda sjajno uz bilo koji proljetni outfit. Kako bi se kosi dalo "ono nešto", lako se može dodati rajf ili šik traka za kosu. To ne samo da izgleda dobro, nego može i mudro prikriti neopranu kosu. Za ovu frizuru trebate samo počešljati kosu i navući rajf za kosu ili traku - i imate prekrasnu proljetnu frizuru u tren oka.