navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Pjevač progovorio

Severinin svekar o glasinama da se ona i njegov sin razvode: "Odrasli su ljudi, valjda znaju šta im je činiti"

Supružnici Severina i Igor Kojić mjesecima su razdvojeni. Pjevačica je u Hrvatskoj, a njen suprug sa svojim roditeljima u Beogradu.

Objavljeno: 21.10.2020. u 13:27
get url
text

Spekulacije da je njihovom braku došao kraj iz dana u dan sve su glasnije, a komšije folk pjevača Dragana Kojića Kebe, oca Igora Kojića, za srbijanski Alo kažu kako su čuli priče da Igor i Seve više nisu zajedno, a osim toga, ističu i kako pjevačicu već dugo nisu vidjeli u naselju Bežanijska Kosa, gdje njen svekar ima kuću.

- Ne znam gdje su niti znam kakav je njihov odnos. Odrasli su ljudi i valjda znaju, a uvijek su i znali što im je činiti. S druge strane, sve što rade, sebi rade. Ako mene pitate, ljubav nikad ne treba objašnjavati. Riječ nikad ne upotrebljavam kao oružje, niti za odbranu, niti za napad, pa će tako biti i ovoga puta. Šta će biti, neka bude! Samo neka su živi i zdravi i neka im Bog podari svu blagodat i sreću u životu – kazao je Keba za Alo.

Folk pjevač osvrnuo se i na one koji blate njegovu porodicu.

- Svima onima koji se na ružan način bave mojim životom, poručio bih da očiste svoje dvorište jer je u mom uvijek sve bilo na svom mjestu. Neka se pomole Bogu i traže oprost jer ne znaju šta rade i pričaju. Ne bih nikome sudio, niti to mogu jer moja misija u životu je donositi radost svima oko sebe i širiti ljubav uvijek i svugdje – dodao je Kojić.