navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Prisjetila se odmora

Severina: Pružimo podršku svima nama koji uvlačimo stomak kad ulazimo u more...

Kako je početkom ljeta sama rekla, odlazak u Dalmaciju, u rodni Split u posjetu kod majke koja joj priprema domaće specijalitete, izuzetno joj godi. Na neko vrijeme Severina tada zaboravi na sve probleme koji su je snašli.

Objavljeno: 10.09.2020. u 14:12
get url
text
FOTO: SEVERINA/INSTAGRAM

Severina se najnovijom fotografijom, koju je objavila na Instagramu, sjetno prisjetila nedavnog odmora provedenog kod mame u Dalmaciji, i fanove zadivila izgledom u bikiniju.

Pjevačica je nosila crni dvodijelni kupaći kostim, poseban zbog svog gornjeg trendi dijela na jedno rame i ukrašenog predimenzioniranim cvjetovima.

Riječ je o bikiniju s potpisom Dharma Bechweara, tačnije modelu Fiori čija je cijena oko 300 KM.

"Pružimo podršku svima nama koji uvlačimo stomak kad ulazimo u more... Kol’ko nas ima?", pita pjevačica ispod svoje objave, no nikome nije bilo jasno čemu takav opis kada izgleda besprijekorno.

 

Poznata Splićanka i u 49. godini života izgleda bolje od nekih upola mlađih kolegica sa estrade, a to su primijetili i njeni fanovi:

"Još kad bi sve izgledale bar upola kao Severina, pa gdje bi nam bio kraj...", "Severina iz dan u dan si mlađa i mlađa kad je to moguće?", neki su od komentara ispod fotografije.