Kako je početkom ljeta sama rekla, odlazak u Dalmaciju, u rodni Split u posjetu kod majke koja joj priprema domaće specijalitete, izuzetno joj godi. Na neko vrijeme Severina tada zaboravi na sve probleme koji su je snašli.

Severina se najnovijom fotografijom, koju je objavila na Instagramu, sjetno prisjetila nedavnog odmora provedenog kod mame u Dalmaciji, i fanove zadivila izgledom u bikiniju.

Pjevačica je nosila crni dvodijelni kupaći kostim, poseban zbog svog gornjeg trendi dijela na jedno rame i ukrašenog predimenzioniranim cvjetovima.

Riječ je o bikiniju s potpisom Dharma Bechweara, tačnije modelu Fiori čija je cijena oko 300 KM.

"Pružimo podršku svima nama koji uvlačimo stomak kad ulazimo u more... Kol’ko nas ima?", pita pjevačica ispod svoje objave, no nikome nije bilo jasno čemu takav opis kada izgleda besprijekorno.

 

Poznata Splićanka i u 49. godini života izgleda bolje od nekih upola mlađih kolegica sa estrade, a to su primijetili i njeni fanovi:

"Još kad bi sve izgledale bar upola kao Severina, pa gdje bi nam bio kraj...", "Severina iz dan u dan si mlađa i mlađa kad je to moguće?", neki su od komentara ispod fotografije.

Izvor: Faktor