navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Holivudska zvijezda

Schwarzenegger otkrio potresne detalje iz djetinjstva

Aarnold Schwarzenegger izjašnjava se kao Republikanac, ali je veliki kritičar aktuelnog predsjednika Amerike Donalda Trumpa koji je član Republikanske partije. Glumac i bivši guverner Californie je iznio i nepoznat detalj iz privatnog života.

Objavljeno: 11.01.2021. u 20:47
get url
text
Arnold Švarceneger

- Moramo zajedno da izliječimo ono što se upravo dogodilo. Moramo to da liječimo ne kao Republikanci ili kao Demokrate, već kao Amerikanci - poručio je Aarnold Schwarzenegger i apelovao da se dvije strane moraju slagati, kao i da se mora prihvatiti činjenica da je Joe Biden pobjedio na predsjedničkim izborima održanim u novembru u Americi.

- Rulja nije razbila samo prozore Capitola. Rulja je razbila i ideje koje smo uzimali zdravo za gotovo i pogazila same principe na kojima je osnovana naša zemlja - dodao je kazavši da je rođen 1947. godine, i kao takav u djetinjstvu osjećao posljedice Drugog svjetskog rata.

- Nikada to nisam podijelio tako javno jer je to bolno sjećanje. Ali moj otac bi se vraćao kući pijan jednom ili dva puta sedmično, vrištao bi i udarao nas i plašio moju majku. Nisam ga smatrao sasvim odgovornim jer je naš komšija isto to radio svojoj porodici, a isto su radili i mnogi drugi očevi u komšiluku - napisao je.

Schwarzenegger dugo nije pričao sa ocem koji ga je, kako je sam ispričao, ponižavao veličajući glumčevog starijeg brata. Zbog takvog ponižavanja nije bio na očevoj sahrani, ali mu je kasnije oprostio.

Glumac se osvrnuo na Donalda Trumpa.

- Predsjednik Trump je neuspjeli lider. Ući će u historiju kao najgori predsjednik. Dobra stvar je što će uskoro biti nebitan kao stari tvit - napisao je.