navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Obnovili romansu

Sada je zvanično: Jennifer Lopez i Ben Affleck su ponovo zajedno

Glumica Leah Remini, inače bliska prijateljica Jennifer Lopez, u junu je proslavila 51. rođendan, no tek sad je na društvenim mrežama objavila fotografije i videa s raskošne zabave.

Objavljeno: 23.07.2021. u 11:44
get url
text

Najviše medijske pažnje dobio je selfie na kojemu slavljenica pozira s J.Lo i njenim novim/starim dečkom Benom Affleckom. Spomenuta fotografija zapravo je prva službena kojom je par na Instagramu zapravo potvrdio svoju obnovljenu romansu.

- Jennifer i Ben su jedno drugom ljubav života. Presretni su što su dobili drugu priliku. U potpunosti su predani jedno drugome, no ipak ne žele žuriti s planovima za vjenčanje, čak ne razmišljaju ni o zarukama. Polako spajaju svoje živote i porodice i žele učiniti sve što mogu kako bi ovo uspjelo. Ludo su zaljubljeni - otkrio je nedavno izvor blizak latino divi i oskarovcu.

Naglasio je i kako Ben, koji je prošao rehabilitaciju zbog ovisnosti o alkoholu i kocki, misli da Jennifer, koja ne pije alkohol, redovno vježba i zdravo jede, jako dobro utječe na njega i čini ga boljim čovjekom.

Glumac se već polako upoznaje i zbližava s Jenniferinom djecom iz braka s pjevačem Marcom Anthonyjem - 13-godišnjim Maxom i Emmom - a J.Lo navodno traži i kuću u Brentwoodu u Los Angelesu kako bi bila što bliže Afflecku.

Podsjetimo, par je bio zaručen i trebali su se vjenčati još 2003., no sve su otkazali zbog pretjerane medijske pažnje s kojom se nisu mogli nositi. No posljednjih mjeseci, nakon što je latino diva prekinula s bivšim bejzbolašem Alexom Rodriguezom, ponovno su se zbližili i obnovili romansu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leah Remini (@leahremini)