navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Prošetala u bikiniju

Punih 18 godina nakon kultne scene izlaska iz mora, Halle Berry i dalje oduzima dah

Kada se glumica Halle Berry skine u kupaći kostim o tome pišu svi svjetski mediji. To su scene koje se ne propuštaju.

Objavljeno: 11.08.2020. u 10:09
get url
text

Američka glumica jedna je od žena za koju se može reći da su godine samo broj te da kako vrijeme prolazi izgleda sve bolje.

Upravo zato njena nova objava na kojoj je djelomično rekreirala scenu iz filma "Umri drugi dan", u kojem je igrala Bondovu djevojku, sve ostavlja bez daha.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Never been a shady beach.

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Gotovo identičan narandžasti bikini, kakvim se 2002. godine proslavila i postala senzacija u filmskim krugovima, sada je nosila na odmoru.

Po njenoj figuri, izgledu i licu ne može se reći da je ostarila ni dana od tada.

Pedesettrogodišnja holivudska ikona to duguje napornim treninzima, režimima prehrane, disciplini, a vjerovatno i genima.

- Moja prehrana usmjerena je na upravljanje mojim dijabetesom, pa pokušavam jesti četiri mala obroka dnevno. Volim se osjećati jakom i zdravom – izjavila je jednom prilikom glumica.

Nedavno je Berry otkrila anegdotu sa snimanja kultnog filma o Jamesu Bondu u kojem je igrala uz Piercea Brosnana. Naime, u jednoj od scena u kojoj ona zavodi glavnog glumca, dogodila se nezgoda.

- Trebala je to biti scena u kojoj zavodim Bonda dok jedem smokvu, ali jedan pogrešan pokret sve je upropastio. Zalogaj je otišao pogrešno i skoro sam se ugušila. To nije bilo nimalo seksi. Sva sreća James Bond je i u tom trenutku bio spreman. Pierce me spasio od daljeg gušenja. Na kraju smo se svemu jako smijali - objasnila je poznata ljepotica.

Film "Umri drugi dan" dvadeseti je po redu o Jamesu Bondu, četvrti i posljednji sa Pierceom Brosnanom u glavnoj ulozi.