navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Je li kraj braka

Princeza Charlene mjesecima nije u Monaku: Evo šta o svemu kaže princ Albert

Princ Albert od Monaka oglasio se nakon sve glasnijih priča da je njegova supruga, princeza Charlene, pobjegla od njega u Južnoafričku Republiku.

Objavljeno: 09.09.2021. u 14:24
get url
text

- Princeza Charlene nije otišla jer je bila ljuta na mene ili na bilo koga drugog. Otišla je kako bi tamo preispitala rad svoje Organizacije i uzela malo slobodnog vremena kako bi ga provela s bratom i prijateljima - rekao je princ Albert za People.

Dodao je kako je "njen boravak trebao trajati samo sedam dana, maksimalno 10 dana, ali još uvijek je tamo jer je imala infekciju i određene medicinske komplikacije uzrokovane njom."

Charlene (43) je sredinom maja otputovala u Južnu Afriku, no ubrzo su se pojavile komplikacije povezane sa zahvatom podizanja sinusa i koštanog transplantata koji je napravila prije putovanja kao dio pripreme za zubne implantate.

Zbog toga je imala nekoliko korektivnih zahvata, uključujući jedan krajem juna zbog kojeg je 1. jula propustila 10. godišnjicu braka sa suprugom.

Strani mediji nedavno su pisali o njihovom mogućem razvodu ili razlazu, a šuškalo se i da je pokušala pobjeći uoči svadbe, ali palata je tu vijest demantirala.