navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Nova drama

Princ William odbio ručak s Harryjem

Svađa između britanskih prinčeva Williama i Harryja poznata je svima i ako su mnogi pomislili kako je dosada bilo primirje, stigao je nastavak.

Objavljeno: 06.10.2020. u 15:08
get url
text

Kako je priča zanimljiva širokoj javnosti, stručnjak za kraljevsku porodicu Robert Lacey je cijelu priču odlučio raspisati u novoj knjizi "Battle of Brothers: William and Harry – The Inside Story of a Family in Tumult". Uz sve što je u njoj otkrio, govori i o tome kako je William odbio ručati s mlađim bratom ranije ove godine, prenose mediji.

Prema njegovim riječima, kraljica Elizabeta je netom prije Megxita sazvala porodični ručak, čega stariji princ nije htio biti dio.

- Kraljica je predložila da se porodica tog poslijepodneva okupi na ručku prije njihovog velikog odlaska, ali je William odbio poziv svoje bake - piše Lacey u knjizi i dodaje da je rekao kako će se pojaviti na službenom sastanku, ali ne i na porodičnom druženju.

Koliko je sve intenzivno u njihovom odnosu, upravo potvrđuje i ova činjenica da se William usudio odbiti kraljicu.

Inače, prije nekoliko dana se pisalo o tome kako je princ na izmaku snaga. Naime, sa suprugom Kate navodno planira put u Los Angeles, gdje će se napokon suprotstaviti mlađem bratu i njegovoj supruzi Meghan.

- Meghan i Harry su mu "stali na žulj" i ne može više izdržati - rekao je nedavno izvor blizak kraljevskoj porodicu. Prema svemu sudeći, stariji kraljevski par se nikako ne može pomiriti s činjenicom da je Harry zbog supruge i sina izdao cijelu porodicu.