navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Nakon nesreće

Preminula holivudska glumica Anne Heche

Američka glumica poznata po ulogama u filmovima kao što su Psiho, Donnie Brasco i Cedar Rapids protekle sedmice doživjela je stravičnu saobraćajnu nesreću. Vijest da je danas preminula potvrdila je njena porodica, nakon što je prethodno najavila da će je isključiti s aparata za održavanje života.

Objavljeno: 12.08.2022. u 22:05
get url
text
Anne Heche

Anne Heche preminula je u 54. godini nakon što su isključeni aparata za održavanje života, javlja Guardian. Aparati su pomagali vitalnim organima da funkcioniraju budući je glumica bila na listi donora organa.

Mnogi su se nadali da će se Heche oporaviti no posljednje vijesti o glumici potvrdile su njeno kritično stanje te da se glumica nalazi u komi priključena na aparat za disanje.

- Želimo zahvaliti svima koji su se molili za njen oporavak, ali i požrtvovnim ljekarima i predivnim medicinskim sestrama koji su brinuli za nju u Grossman Burn Centeru. Nažalost, Anne je u nesreći pretrpjela tešku anoksičnu povredu mozga i još je uvijek u komi u kritičnom stanju. Niko ne očekuje da će preživjeti - u petak je rekla porodica glumice za američki magazin People.

Prošle je sedmice Anne doživjela tešku saobraćajnu nesreću. Sa svojim automobilom zaletjela se u garažu te je zbog siline udarca došlo do požara na automobilu i cijeloj kući. U kritičnom stanju prevezena je u bolnicu.