navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Oduševio žene

Poznati glumac fotografijom sa kćerkom ponovno pokazao nježnu stranu

Zvijezda akcijskih filmova, Dwayne "The Rock" Johnson, otac je tri djevojčice i u tome očito uživa

Objavljeno: 31.08.2018. u 12:35
get url
text
Dwayne Yohnson

Ovoe sedmice je Dan ženske jednakosti obilježio ohrabrujućom porukom koju je uputio svojoj kćerki Jasmine i njenim sestrama.

- Ona može biti šta god poželi. Može sjediti za bilo kojim stolom. Može raskrčiti put, pritom ponizno i zahvalno prepoznati one koji su joj ga utrli - napisao je uz fotografiju na kojoj sjedi uz djevojčicu koja ga hrani kroasanom.

- Ona i njena starija sestra Simone i mlađa Tiana Gia će uvijek imati snažan glas i pozitivan utjecaj - dodao je.

Snažni glumac ranije se u svojim objavama nekoliko puta divio ženskoj snazi. Kada je u aprilu rođena njegova najmlađa kći, napisao je da je "blagoslovljen i ponosan što je na svijet stigla još jedna snažna djevojčica".

 

Objavu dijeli therock (@therock)

- Mama Lauren Hashian ju je rodila poput prave zvijezde. Odrastao sam okružen snažnim ženama punim ljubavi, ali nakon što sam prisustvovao Tijinom porodu, teško je izraziti novu razinu ljubavi, poštovanja i divljenja koju imam za suprugu i sve majke i žene na ovome svijetu.

Za Majčin dan svojoj supruzi je poručio da prepoznaje napore koje ulaže u odgoj njihove djece i brigu o kućanstvu bez obzira na česte selidbe zbog njegovih uloga.

The Rock je otac i 17-godišnje Simone koju ima iz braka s Dany Garcia. Par se razveo 2008., netom prije njegovog filmskog uspjeha zbog kojeg je danas jedan od najplaćenijih glumaca na svijetu. Ipak, bivšu suprugu zaposlio je kao svoju menadžericu i dan danas su vrlo bliski.