navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Nisu prikladne

Povučene dvije epizode popularnog crtića Spužva Bob: Jedna je bila o virusu

Epizoda popularnog crtića Spužva Bob skockani na temu virusa povučena je usred pandemije koronavirusa, dok je druga skinuta s emitovanja jer priča nije bila prikladna za djecu, rekao je predstavnik Nickelodeona.

Objavljeno: 04.04.2021. u 13:54
get url
text
Spužva Bob i Patrik zvijezda

Epizoda pod nazivom "Kwarantined Crab" se ne emitira zbog, kako je kazao izvršni potpredsjednik Nickelodeona za komunikacije David Bittler, osjetljivosti usljed globalne pandemije u stvarnom svijetu.

Epizoda 12. sezone smještena je u Krusty Krab, restoran brze hrane u kojem radi Spužva Bob. Zdravstveni inspektor kaže zaposlenima da neko ima "gripu" i stavlja sve ljude u karantin, izazivajući paniku, piše NBC News.

Druga epizoda, iz sezone 3, "Mid-Life Crustacean", nije emitirana od 2018. godine "nakon revizije standarda u kojoj smo utvrdili da neki elementi priče nisu prikladni za djecu", rekao je Bittler.

U toj epizodi, šef Spužva Boba, gospodin Kliještić, osjeća se staro i želi noćni izlazak sa Spužvom Bobom i njegovim najboljim prijateljem Patrikom zvijezdom. Neobična noć završava provalom tria u kuću jedne žene i krađom njenog donjeg veša. Ona ih uhvati i ispostavi se da je to Kliještićeva majka.