Tamara Dragičević i Milan Marić, koji u filmu "Toma" igraju uloge pjevača Tome Zdravkovića i Silvane Armenulić, po prvi put su u novogodišnjem programu otpjevali pjesmu "Ponoć", koju umjesto njih u filmu izvode Suzana Branković i Aco Pejović.

Videosminak je objavljen i na Youtube kanalu i za kratko vrijeme skupio blizu 150.000 pregleda, a jedna je i od najslušanijih pjesama trenutno u našoj zemlji.

Pjesmu "Ponoć" komponirao je Željko Joksimović sa Predragom Živkovićem Tozovcem, a zajedno su uradili i tekst, dok je aranžman uradio sam Joksimović.
Joksimović je i otkrio kako je numera ustvari nastala.

- Negdje na početku snimanja, Dragan Bjelogrlić mi je tražio da napišem pjesmu, tj. duet Tome i Silvane koji nikada nisu snimili. Tražio je da zvuči onako "staro", a da bude novo i da naravno bude hit – izjavio je ranije Joksimović, kompozitor i producent filma "Toma".

Podsjetimo, Svjetsku premijeru film "Toma", koji govori o muzičkoj legendi Tomi Zdravkoviću, u režiji srbijanskog reditelja Dragana Bjelogrlića, doživio je na prošlogodišnjem 27. Sarajevo Film Festivalu.

Izvor: Faktor