navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Opleo po dvoru

Političar prozivao kraljičinu majku, princa Harryja i Meghan Markle

Vođa stranke Brexit tvrdi kako je Harryju popularnost iznimno opala od kada se vjenčao s Meghan

Objavljeno: 12.08.2019. u 18:54
get url
text

Nigel Farage, vođa stranke Brexit, na konferenciji desno orijentiranih političara opleo je po britanskoj kraljevskoj porodici, a na meti su mu se, osim kraljice Elizabeta I, majke sadašnje kraljice Elizabete II, našli i princ Harry i Meghan Markle.

Farage tvrdi kako je princu Harryju popularnost iznimno opala od kada se vjenčao s Meghan Markle.

- Harry je bio mlad, hrabar, bučan, muževan, momak kojeg nije bilo strah upasti u nevolju ili se pojaviti neprikladno odjeven na momačkoj večeri gdje je znao popiti previše. Nakon toga je bio hrabri britanski vojnik koji je bio u Afganistanu. Bio je najpopularniji član britanske kraljevske porodice kojeg smo vidjeli u zadnjih 100 godina. A onda je upoznao Meghan Markle i sve je krenulo nizbrdo - rekao je Farage.

Farage je izrazio naklonost kraljici Elizabeta II, ali je spomenuo i kako je njena majka Elizabeta I bila punašna ljubiteljica džina koja je neprestano pušila i doživjela 101 godinu, te da se nada kako će kraljica još dugo živjeti, s obzirom na 70-godišnjeg princa Charlesa koji, prema konzervativnom euroskeptiku, ima naivna i smiješna mišljenja o klimatskim promjenama.

Nakon burne reakcije na internetu, glasnogovornik Faragea je rekao kako komentari u vezi pokojne kraljice Elizabete I nisu bili kritika, već objašnjenje zašto se Farage nada da će kraljica Elizabeta II živjeti još i duže.