navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Afere

Pjevač grupe "Maroon 5" u seks skandalu: Prevario ženu s Instagram zvijezdom

Instagram zvijezda Sumner Stroh objavila je TikTok video gdje je priznala kako je imala aferu sa poznatim pjevačem grupe "Maroon 5" Adamom Levine (43).

Objavljeno: 20.09.2022. u 12:23
get url
text

Prema njenim riječima, afera je trajala više od godinu, a odlučila je u javnost izaći sa tom informacijom prije nego jedan od njenih prijatelja vijest proda tabloidima.

- Imala sam aferu s muškarcem koji je oženjen za manekenku Victoria‘s Secreta. Tada sam bila mlada, naivna i, iskreno govoreći, osjećala sam se iskorišteno - priznala je Sumner dok su u pozadini prikazane poruke s pjevačem.

Instagram zvijezda kaje se zbog učinjenog, ali dodaje kako je mislila da je pjevačev brak gotov. Njihova komunikacija s vremenom je prestala sve do jednog dana kada je pjevač pita može li svoje treće dijete nazvati po njoj.

- Ok, ozbiljno pitanje. Dobit ću još jedno dijete i ako bude dječak, stvarno ga želim nazvati Sumner. Slažeš li se s tim? Smrtno sam ozbiljan - napisao je pjevač navodno.

- Neugodno mi je što sam bila upletena u ovo s muškarcem s potpunim nedostatkom kajanja i poštovanja. Ni na koji način nisam pokušavala pridobiti simpatije. Potpuno shvatam da nisam žrtva ovoga. Nisam ja ta koja je ovdje stvarno povrijeđena. To su Behati i njezina djeca i zbog toga mi je jako žao - kaže.

Podsjetimo, pjevač grupe "Maroon 5" Adam Levine i Viktorijina anđelica Behati Prinsloo (34) očekuju treće dijete.

@sumnerstroh Replying to @alanasanders89 ♬ original sound - Sumner Stroh