navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Glumica

Phoebe iz "Prijatelja": Nisam željela slavu, išla sam na razne zabave i brzo zamrzila takav život

Glumica Lisa Kudrow (57), najpoznatija po ulozi Phoebe u kultnoj seriji "Prijatelji", iskreno je progovorila o slavi i javnom životu. Kaže kako se nakon deset godina glumljenja u "Prijateljima" nije morala brinuti hoće li moći naći posao ili ne, ali glavni strah joj je bio hoće li morati posjećivati razne zabave samo kako bi se našla na naslovnicima časopisa.

Objavljeno: 26.10.2020. u 22:01
get url
text

Spomenula je kako je teško biti glumac te da se u početku brinula hoće li morati voditi aktivan društveni život kako bi sebi osigurala uspjeh.

- Biti slavan potpuno je drukčije od glume. Lako je biti slavan, pojaviti se na nekoj zabavi i svim sličnim mjestima gdje će vas fotografirati za razne časopise. To nije teško. Šta više, to je značajno lakše nego voditi ispunjen glumački život, raditi na svojoj glumi i tražiti zanimljive uloge. To je zapravo teško - rekla je Lisa.

Kada su "Prijatelji" postali planetarno popularni, Lisa je mislila kako je njen posao biti slavna.

- Često sam se pitala na kojim zabavama se moram pojaviti i kada je pristojno otići. Probala sam tako živjeti i brzo sam to zamrzila - rekla je glumica.

Kasnije je shvatila kako može biti glumica, bez da "lovi" slavu.

- I dalje sam mogla dobiti poslove koje sam željela i uloge koje sam htjela glumiti dok sam istovremeno imala vremena odvesti sina u školu i natrag, navečer biti kod kuće. Bilo je olakšanje pustiti dio karijere koja mi se nije svidio - ispričala je Lisa.