Za one koji horoskopske preporuke i savjete shvataju ozbiljno, evo pet znakova koji imaju čvrst karakter i ne vraćaju se bivšim ljubavima


Ako se želite pomiriti sa svojim bivšim partnerom, a on je rođen u jednom od sljedećih pet horoskopskih znakova, imamo lošu vijest za vas. Određene osobe jednostavno imaju toliko jake razloge i čvrst karakte,r koji bi im se osjećajno narušio kad bi poklekli i vratili se svojim bivšim ljubavima. 

Lav  Lavovi su izrazito dominantne osobe u svakom aspektu života. Vrlo su samouvjereni i sigurni u sebe, pa žele da ih i drugi tretiraju kao da su vrlo posebni i jedinstveni. Ako to nije slučaj, neki od njih će se usuditi čak da vas i ponie kako bi vam dali do znanja da ne možete s njima bilo kako. Nakon prekida, Lavovi će se uvijek ponašati kao da se ništa nije dogodilo, bit će snažni i ako ih pokušate ponovno pridobiti, ponašat će se još nedodirljivije i maksimalno vas ignorisati. 

Škorpion  Osobe rođene u znaku Škorpiona vrlo su dramatične, ljubomorne i napadne. Ako ih jednom povrijedite, napravit će sve da vas povrijede dvostruko, a zatim će nestati iz vašeg života i neće vam dopustiti da im se ponovno približite. 

Strijelac  Strijelcima prekid označava novi početak. Oni su osobe koje se nikada ne osvrću na prošlost i jednostavno nastavljaju dalje sa životom. Kada jednom prekinete vezu sa Strijelcem, ne očekujte iznenadne pomirbe i obnavljanje veze. 

Jarac  Jarci imaju poprilično čudan pristup životu. Oni su majstori kada je samokontrola u pitanju, a iako nakon prekida pate više nego bilo ko drugi, to će zbilja rijetko pokazati. Jarac vam nikada neće oprostiti prevaru, ni bilo kakvu situaciju u kojoj ste ih povrijedili, a ako vam se vrate, to je samo još jedan način osvete kako bi dovršili posao. 

Vodolija  Osobe rođene u znaku Vodolije ne vole i ne znaju izražavati snažne emocije. Oni će nakon prekida pokušati što više okupirati um izlascima i poslom, pa vam neće dopustiti da ih ponovno prevarite, jer mrze prolaziti kroz agoniju koja dolazi uz slomljeno srce.