Profesionalna astrologinja Ruby Sabbath Wolfe otkrila je da potreba za slobodom često ovisi i o podznaku koji je vezan za određenu osobu

Neke osobe više od svega cijene svoju slobodu, a najčešće su rođene u ovim horoskopskim znakovima.

Međutim, to ne znači nužno da ne žele biti u vezi, već da im je jednostavno potrebno vrijeme koje će provoditi sami češće nego drugim ljudima.

Profesionalna astrologinja Ruby Sabbath Wolfe otkrila je za Bustle da potreba za slobodom često ovisi i o podznaku koji je vezan za određenu osobu, ali i to da su osobe kojima je potreban prostor u vezi najčešće rođene u sljedeća tri horoskopska znaka.

Ovan

Ovnovi su vrlo neovisne osobe koje se vole oslanjati same na sebe. Iako slove za odane partnere, njima je jednostavno potrebno vrijeme koje će provesti bez partnera kako bi imali slobodan um za stvaranje, razmišljanje i rad na sebi.

Blizanci

Premda su izuzetno društveni, Blizanci su osobe kojima je svakodnevno potrebno barem sat vremena koje će provesti isključivo u vlastitom društvu. Oni su veliki avanturisti i ako osjete da njihov partner nije na istom nivou što se neustrašivosti i želje za adrenalinom tiče, spremni su otići sami na željeno putovanje smatrajući da je to jedino zadovoljavajuće rješenje.

Jarac

Iako je jedan od njihovih najvećih strahova samoća, Jarčevi su osobe koje su sklone povlačenju u svoju "ljušturu". Pošto se ne vole doimati slabima i krhkima, Jarčevi vole često pobjeći negdje gdje mogu biti sami sa svojim mislima kako bi racionalizirali sve probleme i vratili se jači nego prije.