Oni su uvijek bez marke u novčaniku, sve otplaćuju na rate i dižu kredite za stvari koje im uglavnom ne trebaju

Sigurno poznajete onu jednu osobu koja više troši nego što zarađuje.

Njihova financijska organiziranost jednostavno ne postoji. Oni su uvijek bez marke u novčaniku, sve otplaćuju na rate i dižu kredite za stvari koje im uglavnom ne trebaju.

Osobe rođene u ova tri horoskopska znaka jednostavno ne znaju s novcem.

Strijelac

Strijelcima je bezbrižnost najveća mana. Oni nikada ništa ne planiraju, oni su spontani avanturisti koji dopuštaju situaciji da preuzme kormilo. Umjesto da štede novac, oni ga troše na "istraživanje svijeta", pa čak ako je to istraživanje okretanje runde u obližnjem kafiću. Strijelci se vode onom da "živiš samo jednom", čak i ako to znači da će zadnjih sedam dana u mjesecu biti doslovno bez ijednog novčića.

Vaga

Vagama je najvažnije da se svima dopadnu, čak i ako to znači trošenje novca koji nemaju. Vrlo su lake pri trošenju i lijene pri sastavljanju financijskog plana, što ih često dovede do problema. Ali njih to pretjerano ne opterećuje jer im je, na kraju dana, jedino važno biti prihvaćen i voljen.

Blizanci

Blizanci su izuzetno ekstrovertne i druželjubive osobe koje najviše novca troše na provode i nepotrebne luksuze. Oni vole odavati dojam da su dobrostojeći čak i kada to nije slučaj, što ih na kraju mjeseca dovede do minusa na računu i gomile dugova.

Izvor: Index