navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Universal Pictures

Omiljena horor porodica u kinima od 7. novembra

Porodica Addams ulazi u sukob s Margaux Needler, lokalnom TV zvijezdom koja se bavi uređivanjem domova pa se u svom ambicioznom pospremanju okoline pod svaku cijenu želi riješiti Addamsovih

Objavljeno: 02.11.2019. u 08:12
get url
text
"Porodica Adams"
"Porodica Adams"

Prošlo je dugo vremena odkako smo pucketali prstima pjevušeći dobro poznatu pjesmu koja prati najšašaviju porodicu koju je svijet vidio. Vrijeme je da počnemo ponovo. "Porodica Adams" (The Addams Family) se vraća u novoj, animiranoj avanturi u sinhronizovanoj verziji od 7. novembra.

Iz studija Universal Pictures omiljena horor porodica stiže u kina širom BiH u potpuno novom ruhu. Neobična grupa junaka, mračna, svoja i orginalna uspjela je da se nađe među najpopularnijim protagonistima posljednjih nekoliko decenija.

Tako Gomeza, Morticiu i Fester Adamsa klasifikiju kao morbidnu zajednicu, a neki kao sasvim prosječnu. Međutim, ono što je karakteristično za njih jeste da ne prestaju da nas šokiraju. Iza strašnih likova, kriju se sasvim drugačije osobe koje plijene dobrotom i junaštvom. Animirana verzija ima novu okosnicu radnje.

Porodica Addams ulazi u sukob s Margaux Needler, lokalnom TV zvijezdom koja se bavi uređivanjem domova pa se u svom ambicioznom pospremanju okoline pod svaku cijenu želi riješiti Addamsovih. Kako jedna nevolja nikada ne dolazi sama, Addamsovima u goste dolazi bliža i šira porodica, što dodatno šokira Margaux i lokalno stanovništvo.

Možda ste mislili da je vaša porodica čudna, ali neobična, bizarna i potpuno originalna porodica Adams će vas natjerati da ponovo razmislite.