navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Sa kraljevskih dvora

Neprikosnovena modna vladarica: Trendovi koje je Rania od Jordana ove godine prigrlila

Rania, kraljica od Jordana, svojim svakim pojavljivanjem dokazuje kako je jedna od najveći modnih ikona sa kraljevskih dvora. Lijepa kraljica ne odustaje od svojih osnovnih stilskih odlika - spojiti ženstvene starinske komade, ali tako da cjelokupna kombinacija izgleda moderno i veoma inspirativno

Objavljeno: 02.06.2020. u 17:43
get url
text

Ona prati modu, voli skupe komade, ali kao što kažu modni stručnjaci, to nije uvijek dovoljno kako bi dama izgledala besprijekorno.

Ovo su najnovija izdanja jordanske kraljice koje jasno pokazuju koje je to trendove ove godine prigrlila Rania.

Etno detalji

Prije samo nekoliko dana kraljica Rania je sa svojim suprugom u Amanu došla na proslavu 74. godišnjice od proglašenja nezavisnosti, a za tu priliku obukla je dugu bijelu haljinu sa kobalt plavim etno vezom. Etno detalji su i ove godine veliki modni trend, pa evo preporuke da za ovu sezonu izaberete haljinu ili košulju u ovom stilu.

Safari



Kraljica Rania nikad nije zapostavila safari stil - kao svaka modna vladarka ona zna da je on neprolazan. Njena izvedba ovom prilikom premašuje sve prethodne. Savršen kroj kulote pantalona i sakoa na dvoredno kopčanje, lijepa kraljica upotpunila je bež salonkama od prevrnute kože. Mačkaste sunčane naočale detalj su koji je ovaj stajling upotpunio.

Bijela haljina



Jedan od vodećih trendova sezone sigurno je bijela haljina. Kraljica Rania zna da sa jednim ovako jednostavnim modelom, koji prati liniju tijela, može izgledati šik u svakoj prilici. Kaiš oko struka sjajan je detalj kojim je zgodna kraljica naglasila svoj tanki struk, ali i stilizovala ovu jednostavnu haljinu.

Crno od glave do pete



Iako nisu sve žene ljubiteljice crne boje, kraljica Rania ovog puta uspjela je da izgleda veoma moderno u crnom od glave do pete. Strukirani sako neobičnog kroja i cigaret pantalone uklopljene sa salonkama na visoku petu sjajna su kombinacija koja stoji i crnkama i plavušama.

Večernje izdanje



Kraljica Rania uvijek u svečanim prilikama ponese kreaciju koja ostavlja bez daha. Neobičan spoj kobalt plave suknje sa vezom i bronzane bluze sa zanimljivom kragnom učinile su da izgleda zaista kraljevski.