navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Požalila se psihologinji

Nekadašnjoj glumici karantin ugrožava brak: "Nezadovoljni smo, pati i naš seksualni život"

Nekadašnja glumica Gwyneth Paltrow, koja je godinama posvećena izgradnji svog poslovnog carstva "Goop", sa suprugom Bradom Falchukom razgovarala je s psihologinjom Michaelom Boehm, a video njihovog razgovora osvanuo je na YouTubeu.

Objavljeno: 03.04.2020. u 09:02
get url
text

Par je u braku dvije godine, iako, kako je otkrila Gwyneth, još uvijek ne žive zajedno, ali trenutna situacija prisilila ih je na zajednički život, a boravak kod kuće svima teško pada.

- Sretni smo jer je naša veza i ljubav jaka, ali sve ovo ostavlja traga na nama. Zatvoreni smo u kući s dvoje djece i ograničeno nam je kretanje. Mislim da nam je svima ovo jako izazovno i ponekad teško. Pogotovo djeci koja su navikla da imaju puno kontakta sa svojim prijateljima. Striktno se držimo svih mjera i nemamo kontakte, ne izlazimo iz kuće - kazala je Paltrow.

Dodala je da zbog svega toga u njihovoj kući postoje tenzije, pa su svi redom nezadovoljni.

- To naravno stvara i nama kao partnerima intimni problem. Ne znamo gdje da se maknemo i budemo malo u miru posvećeni jedno drugome - požalila se Paltrow.

Psihologinja im je savjetovala da ne mogu sada napraviti ništa osim organizirati vrijeme koje provode s djecom i koje provode međusobno.

Što se tiče seksa, Boehm je kazala da je normalno da žene, pa i muškarci u ovom haosu gube želju za seksom, ali da se ne treba opterećivati jer će ona opet doći s vremenom.

- Treba uložiti dodatni trud u ovim okolnostima. Ponekad se malo urediti, brinuti o higijeni - savjetovala je psihologinja.

Gwyneth je otkrila da je, dok je aktivno glumila, u jednom trenutku zaista pregorjela.

- Kada je karijera krenula, snimala sam tri do pet filmova godišnje. Tokom tog perioda došla sam do tačke u kojoj mi je bilo problematično odraditi čak i najmanje stvari poput šminke, popravke frizure na snimanju, samog dolaska na set... Nisam znala kako ću sve to podnijeti - ispričala je.