Astrolozi tvrde da na sposobnosti flertovanja utječe i horoskopski znak, a u ovim znakovima rađaju se najvještiji zavodnici

I dok neki muškarci uopće ne znaju sa ženama, drugi mogu osvojiti koju god požele.

Astrolozi tvrde da na sposobnosti flertovanja utječe i horoskopski znak, a u ovim znakovima rađaju se najvještiji zavodnici:

Ovan

Ovnovi vole biti mačo muškarci na svim životnim poljima pa tako i u ljubavi. Osvajaju klasičnim, vatrenim pristupom, direktno i bez okolišanja. Također, muškarci rođeni u ovom znaku pružit će vam uzbuđenje i zadovoljstvo koje želite.

Lav

Lavovi su po prirodi zaljubljeni sami u sebe te puni samopouzdanja, što ne skrivaju. Oni će, takođe,r bez previše okolišanja, ali kraljevskim ophođenjem, zadiviti ženu. Ako treba, oko nje će se truditi sedmicama, a upornošću i stilom sigurno će je uspjeti osvojiti. I pod plahtama će ovaj muškarac biti velikodušan te vam pružiti najviše što može, ali isto to će očekivati i od vas. Drugim riječima, on pruža, ali i zahtijeva obožavanje.

Vaga

Muškarac Vaga osvojit će vas s puno stila, šarma i raskoši. No Vage uživaju u intimnim trenucima s partnerom i žele od njih čuti nježne riječi te očekuju da im se partner u potpunosti posveti. Ovi muškarci smatraju se i velikodušnim ljubavnicima, ali za to im treba i odgovarajuća partnerica, koja će ih moći pratiti u svemu.

Škorpion

Škorpioni se smatraju ljubavnicima visokog napona i iako mnoge žene maštaju o romansi s jednim takvim, malo njih ih može pratiti. On će tako brzinom munje osvojiti vaše srce i tijelo, ali svaki pokušaj razgovaranja o intimnosti neće im biti ugodan jer su u suštini nježni i ranjivi. No seks će biti i više nego fantastičan.

Strijelac

Kad se svidite Strijelcu, on će vas bez okolišanja kupiti pažnjom i pokušavat će sve, samo kako bi vas osvojio. Tako ćete dobiti dojam da ste vi jedina žena na svijetu koju on želi. Što želite pod plahtama, on će to i napraviti, ali ima manu zbog koje biste mogli ostati povrijeđeni. Koliko god da su iskreni i odlučni, ponekad su i vrlo bezobzirni pa se čuvajte.

Izvor: Index