navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Sa kraljevskih dvora

Mnogi kažu da je isti djed: Nikad viđena fotografija malenog princa raznježila javnost

Kad god djeca britanskog kraljevskog para dospiju u javnost svi se raznježe, pa se danima raspravlja o preslatkim nasljednicima princa Williama i njegove supruge Kate Middleton.

Objavljeno: 05.08.2020. u 08:38
get url
text

Ovog puta u centru pažnje je najmlađi član porodice, princ Louis.

Fanovi više nemaju često priliku da vidjeti ga u javnosti, jer se broj javnih angažmana, zbog pandemije, smanjio, ali slavni roditelji ponekad iznenade znatiželjnu britansku, ali i svjetsku javnost i na fotografiji pokažu svog najmlađeg mezimca.

 

Kako su u aprilu stigle brojne virtuelne i rukom pisane čestitke na adresu Kensingtonske palate, kraljevski par odlučio se javno zahvaliti na svim lijepim riječima u ime svog sina.

Za sve one koji su se sjetili rođendana malog princa pripremili su preslatko iznenađenje - svakom su pojedinačno poslali fotografiju dvogodišnjeg princa s kraljevskom posvetom i zahvalnicom.



Zanimljivo je da je i za ovu fotografiju, na kojoj strpljivo pozira preslatki britanski nasljednik, zaslužna vojvotkinja Kate.

Fotografiji na kojoj maleni Louis pozira sa urednom frizurom u kariranoj dječjoj košuljici sa širokim osmjehom na licu, potpuno je raznježila javnost.



Najmlađi sin kraljevskog para, prema mišljenju mnogih, najviše liči na svog djeda po majci Michaela Middletona.