navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Neobični zavjeti

Megan Fox i Machine Gun Kelly se zaručili pa šokirali objavom: "I onda smo jedno drugom pili krv"

Glumica Megan Fox (35) i muzičar Machine Gun Kelly (31) zaručili su se u romantičnom ambijentu nakon godinu i po dana veze.

Objavljeno: 13.01.2022. u 09:53
get url
text

Atraktivna brineta, objavila je na društvenim mrežama intimni videozapis na kojem se vidi prošnja.  Glumica je ispod objave napisala opširan opis u kojem je istakla da su zaruke proslavili tako što su "pili krv jedno od drugoga".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Na snimci koju su objavili može se vidjeti kako Kelly kleči na jednom koljenu ispred Megan dok ga ona začuđeno gleda. Nedugo nakon i ona se spustila na koljena pa potvrdno kimnula glavom, a on joj je stavio zaručnički prsten na ruku.

- U julu 2020. godine sjedili smo pod ovim drvetom. Tražili smo magiju. Bili smo svjesni boli s kojom ćemo se suočiti u tako kratkom, frenetičnom vremenskom razdoblju - započela je u opisu ispod objave glumica koju su u aprilu 2020. godine počeli povezivati s muzičarom.

- Nesvjesni posla i odricanja koji je on od nas zahtijevao postali smo opijeni ljubavlju. I karmom. Godinu i po dana nakon što smo zajedno prošli kroz pakao i smijali se više nego što sam mislila da je moguće, pitao me hoću li se udati za njega. I baš kao u svakom životu prije ovog, i kao u svakom životu koji slijedi, rekla sam mu da - napisala je Megan pa dodala:

- I onda smo jedno drugom pili krv.

Muzičar Machine Gun Kelly na Instagram profilu objavio je video prstena kojom je zaprosio glumicu.

- Doveo sam je ispod istih grana gdje smo se zaljubili i pitao hoće li se udati za mene. Znam da je tradicionalno imati jedan prsten no, ja sam ovaj dizajnirao uz pomoć Stephena Webstera kako bi imao dva. Smaragd (njen rodni kamen) i dijamant (moj rodni kamen) postavljeni su na dvije magnetske trake koje se spajaju kao dvije polovine i stvaraju jednu dušu i nejasno srce koje predstavlja našu ljubav - napisao je muzičar.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by the Blonde Don (@machinegunkelly)