navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Naljutila se na fanove

Mama brani slavnu pjevačicu: "Moja kćerka nije anksiozna, samo je ludo zaljubljena"

Ovih dana društvenim mrežama proširila se vijest kako se Beyonce bori s anksioznošću.

Objavljeno: 08.06.2021. u 21:30
get url
text

Špekulacije su krenule nakon što ju je suprug Jay-Z na jednoj košarkaškoj utakmici u nekoliko navrata lagano tapšao po nogama, a neki su to protumačili kao njegov način da je umiri.

Razmjena bračnih nježnosti - ili nešto više - već je dobila i pogrdni naziv – "Jayoncino trljanje nogu."

Kad ste slavni poput Beyonce i njenog supruga Jay-Zja, svaka riječ, izraz lica i pokret gleda se kroz lupu.

Tako su fanovi vlasnice najviše Grammyja među ženskim izvođačicama vidjeli mnogo više u njenim razmjenama nježnosti sa suprugom.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Knowles (@mstinalawson)

Par je proteklog vikenda uživao na košarkaškoj utakmici između Brooklyn Netsa i Milwaukee Bucksa koja se igrala u Barclays Center u Brooklynu.

Kao i uvijek, Beyonce i Jay-Z sjedili su blizu jedno do drugog, a tokom utakmice muzički mogul je više puta nježno gladio supruginu nogu.

Većina svjedoka to je protumačila kao izraz bliskosti između dugogodišnjih supružnika koji su u braku više od deset godina i roditelji su troje djece, no ovih dana čuli su se i drugačiji komentari.

Prema njima, Jay-Z je to radio kako bi umirio suprugu koja navodno već neko vrijeme pati od socijalne tjeskobe, odnosno ne osjeća se ugodno među puno ljudi.

Beyonce i Jay-Z za sada se nisu oglasili, najvjerovatnije stoga što nagađanja smatraju običnom budalaštinom, no zato je reagirala pjevačicina mama Tina.

Tina Knowles u nedjelju je na svom Instagramu napisala podulji status u kojem je kao primjer takvih nježnosti dala i vlastiti odnos sa suprugom Richardom Lawsonom.

- Kad nekoga volite i sviđa vam se, jednostavno ga želite dodirnuti! Ja i Richard uvijek se dodirujemo, čak iako su to samo naša stopala! Da! To je ono što radite! Za one koji ne razumiju, pokušajte, ponekad uspije. Ljudski dodir je način na koji ostajete povezani – uzvratila je na prozivke mama Beyonce.