Pjevačica Lepa Brena (59) već mjesec uživa na krstarenju. Posljednjih 40-ak godina nije si mogla priuštiti ovakav odmor s obzirom na velik broj gaža, a zbog pandemije koronavirusa napokon je red došao i na višemjesečno uživanje.

- Brena je čekala da se otvore granice i odmah je privatnim avionom otišla u Monako. Prvu fotografiju objavila je nakon što je sletjela. S Bobom se smjestila u hotel dok se papirologija oko kupnje jahte rješavala. Nakon toga su se ukrcali na luksuznu jahtu i krenuli krstariti po Sredozemnom moru. Nova skupocjena "igračka" dovoljno je velika za cijelu porodicu, a svako ima i svoj kutak - rekao je izvor blizak pjevačici za Blic.

Pjevačica je nedavno, pišu srpski mediji, kupila luksuznu jahtu, a skupocjenim plovilom odmah se pohvalila i na društvenim mrežama. Bez obzira na to što većinu vremena provodi na jahti, Brena se na kopnu pridržava svih mjera.

- Dok je na moru ne postoji šansa da će se zaraziti, a kada stigne na kopno drži se svih propisanih mjera. Bračni par svakodnevno obilazi brojne destinacije, a s obzirom na to da često posjećuje i restorane, Brena ne skida masku s lica. Bez problema odlazi i na poznate plaže dok tokom boravka na Jadranu ne može opušteno uživati s obzirom na velik broj fanova koji je opsjedaju - dodao je izvor.