Beauty mogulica i poduzetnica Kylie Jenner mjesecima je planirala rođendansku zabavu za svoju dvogodišnju kćerku Stormi koju ima iz veze s reperom Travisom Scottom.

Zabava je počela luksuznim putovanjem u tematski park Disney World, nakon čega je 22-godišnja milionerka Kylie Jenner najavila i makeup kolekciju inspiriranu upravo najmlađima.

Nakon što je Stormi odvela u Disney World, sa svojim bivšim partnerom i ocem dvogodišnje djevojčice, 27-godišnjim reperom Travisom Scottom, 22-godišnja bogatašica Kylie Jenner pripremila je sve za proslavu za pamćenje koja ju je koštala, kako se pisalo, vrtoglavih 175.000 KM.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alright guys who are you picking out of this crane machine

A post shared by Kylie Jenner News (@kyliesnapchat) on

A da su itekako nadmašili sve, dokaz su i fotografije s partyja na Instagramu koje su izazvale podijeljene reakcije.

"Groteskno", "Kakav kič", "Ovo je pretjerano", okomili su se neki na Kylie Jenner, dok se pak drugima party pod nazivom "2 je bolje od 1" na temu Stormi, veoma svidio.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy birthday to Stormi!

A post shared by True Thompson (@itstruethompson) on

Ponosni roditelji, iako su se razišli u novembru prošle godine, skupa su organizirali raskošnu rođendansku zabavu o kojoj će se još dugo pričati.

Osim prijatelja i članova porodice Kardashian-Jenner, party nisu propustila ni muzička senzacija Rosalia, Sofia Richie i druge poznate zvanice.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

True with Princess Poppy from #Trolls

A post shared by True Thompson (@itstruethompson) on