navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Ruši sve rekorde

Kylie Jenner sa 300 miliona osoba je najpraćenija žena na Instagramu

Beauty mogulica Kylie Jenner postala je prva žena koja je došla do nevjerovatne brojke od 300 miliona pratitelja na Instagramu i time prestigla pjevačicu Arianu Grande koja je do sada bila najpraćenija žena na toj društvenoj mreži.

Objavljeno: 13.01.2022. u 21:54
get url
text

Slavnoj influenserici popularnost nije pala čak ni unatoč tome što zbog trudnoće nije toliko aktivna.

Osim trudnoće s drugim djetetom, zatišje na njenom profilu nastalo je i nakon što je njen dečko, Travis Scott s kojim ima kćerkicu Stormi (3), bio organizator i glavni izvođač festivala Astroworld na kojem je u stampedu poginulo 10 ljudi, a stotine ih je povrijeđeno, piše BBC.

Nakon što je Travis na Instagram Storyju objavio fotografiju božićnog ugođaja u njihovom domu, mnogim pratiteljima za oko je zapela bočica za bebu, onakva kakvu je imala Stormi kao beba, pa su pretpostavili da je influenserica već rodila.

Drugi su to pak zaključili i na temelju fotografije na kojoj Kylie ima kratke nokte, što pamte samo iz perioda kada je rodila prvo dijete.

S obzirom na to da je najmlađa članica klana Kardashian-Jenner, prvu trudnoću vješto skrivala, i najmanji znak fanovima je dovoljan da posumnjaju kako im Kylie skriva rođenje djeteta.

- Znala sam da bi bilo bolje kada bi se Stormi i ja maknule od očiju javnosti. U trudnoći vam divljaju hormoni i sve su emocije dodatno naglašene. Osjećala sam da nisam spremna... Znala sam da ću moći više uživati u cijelom iskustvu, ako to zadržim za sebe - objasnila je tada Kylie.