navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Ljubav jača od svega

Koronavirus odgodio svadbu: "Vjenčanje može pričekati, bolesnici ne mogu"

Datum i mjesto bili su već utvrđeni, a onda je stigla koronavirus, koja je spriječila da izgovore sudbonosno "da".

Objavljeno: 03.04.2020. u 09:03
get url
text

Doktor Domenico De Padova i medicinska sestra Silvia Rosati, koji rade u bolnici u Pugli, dugoplanirano vjenčanje su odgodili zbog pandemije koronavirusa. Iako rade u istoj bolnici, posljednjih dana, zbog danonoćnog posla, rijetko se viđaju, piše La Repubblica.

- Želimo da sve ovo što prije završi i da se možemo vratiti svojim životima. Datum i lokaciju vjenčanja već smo odredili, a ova nas je pandemija spriječila u naumu da našu ljubav okrunimo najvišim činom. Svaki slobodan trenutak pokušavamo iskoristiti za zajedničko druženje - poručili su zaručnici.

Domenico je na svom Facebook profilu podijelio fotografiju njega i njegove zaručnice na kojoj, obučeni u zaštitna odjela, maske i naočale, izmjenjuju poljupce. Uz fotografiju je napisao:

- Svaka je bitka lakše ako se proživljava u dvoje. Naša je ljubav jača od svega. Volim te.

No, njihova ljubav trenutno je na "čekanju", jer posljednjih dana daju i posljednji atom snage kako bi spasili živote zaraženih.

- Borimo se i ne odustajemo. Drži nas nada da ćemo uspjeti uništiti ovog nevidljivog neprijatelja. A što se našeg vjenčanja tiče, ono može počekati. Naša ljubav ovime samo jača, a kada izađemo iz ovoga čeka nas pravo slavlje. Sada je važno ostati ujedinjen i voljeti se, jer ljubav će nas spasiti- ispričala je Silvia.