Katarina Grujić već nekoliko mjeseci je u vezi sa Semirom Junzovićem, direktorom kompanije "Junuzović Kopex", a početkom juna par se prvi put pojavio u javnosti

Popularna srbijanska pjevačica Katarina Grujić već nekoliko mjeseci je u vezi sa Semirom Junzovićem, direktorom kompanije "Junuzović Kopex", a početkom juna par se prvi put pojavio u javnosti i to u Beogradu na vjenčanju Tijane Stoisavljević i Mihaila Milutinovića.

Katarina Grujić u nekoliko navrata bila je i na meti bivšeg fubalskog reprezentativca BiH Ognjena Vranješa koji je u posljednje vrijeme u središtu brojnih skandala, a mediji su najviše pisali o onom sa Jelenom Karleušom koju pokušava provocirati na sve načine.

Kako pišu mediji u Srbiji, Ognjen Vranješ je nedavno postavio snimak na kom se ljubi sa Katarinom Grujić, nakon čega je nogometaš dobio poziv sa mobitela atraktivne pjevačice.

- Odmah nakon toga Grujićka ga je pozvala i sa njenog telefona se javio Semir, koji je zapretio Vranješu i rekao mu da odmah obriše snimak ako ne želi probleme. Također ga je pitao šta mu to znači i napomenuo mu da više neće da čuje da na bilo koji način uznemirava njegovu devojku. Vranješ se izgubio kada je čuo muški glas, nije znao šta drugo da kaže, osim da će taj snimak ukloniti sa svog profila i da ne želi probleme - piše Kurir.

Kontaktirali smo Semira Junuzovića koji nam je u kratkom razgovoru rekao:

- Možemo o poslu pričati. Uvijek privatni život čuvam za sebe, ne želim komentarisati ni Ognjena Vranješa. Možemo samo pričati o poslovnim stvarima i za to vam stojim uvijek na raspolaganju – kazao je za Faktor vrlo ljubazno Semir Junuzović.