navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Bogatija od njega

Ko je Nicola Peltz, nova djevojka najstarijeg sina Davida i Victorije Beckham

Nicola Peltz posljednjih pet mjeseci ljubi 21-godišnjeg Brooklyna Beckhama, najstarijeg sina Davida Beckhama i dizajnerice Victorije Beckham. I dok je za mladog ljubavnika već čuo cijelu svijet, samozatajna plavuša uspješno je prošla ispod radara.

Objavljeno: 10.04.2020. u 10:54
get url
text

No, sada je otkriveno i sve o njenoj imućnoj mnogobrojnoj američkoj porodici.

Naime, Nicola je jedno od ukupno osmero djece moćnog biznismena i milijardera Nelsona Peltza i nekadašnje manekenke Claudije Heffner.

Nicola je jedno od ukupno osmero djece moćnog biznismena i milijardera Nelsona Peltza i nekadašnje manekenke Claudije Heffner

Par je zajedno punih 35 godina, a osim toga Nelson ima dvoje djece iz prvog propalog braka o kojem se ne zna mnogo u medijima.

I dok identiteti neke od braće i sestra zgodne Nicole nisu poznati, neki su veoma znani u javnosti. Primjera radi, 30-godišnji Brad Peltz poznati je hokejaš, a tri godine stariji Will u glumačkim je vodama već duže vrijeme.

Isto tako tu su i 17-godišnji blizanci Zachary i Gregory za čiju je Bar micvu velikodušni otac prije četiri godine iskeširao čak dva miliona dolara.

Mlada Nicola s roditeljima je iznimno povezana, što dokazuju brojne fotografije na društvenim mrežama, a majku nerijetko naziva svojom najboljom prijateljicom.

Ova jevrejska porodica na glasu je u vrlo moćnim krugovima diljem SAD-a, a koliko su važni daje podatak da je na njihovu nedavno organiziranu večeru na imanju na Floridi došao sam predsjednik Donald Trump.

Naime, Trump je dugogodišnji prijatelj 1,6 milijardi teškog Peltza.

Peltz je 77-godišnji američki biznismen i investitor, sjedi u izvršnom odmoru nekih od najvećih američkih marketinških kompanija, partner je u kompaniji Wendy's Company specijaliziranoj za fast food prehranu, te je dioničar u još nekoliko velikih kompanija poput Legg Mason, Procter & Gamble, Sysco i The Madison Square Garden Company.

Imanje Nelsona Peltza u Bedfordu

S porodicom živi na luksuznom imanju u gradiću Bedford u predgrađu New Yorka, omiljenom elitnom dijelu zapadne obale svim zvijezdama, glumcima i milijarderima. Izgradio je vilu sa 27 spavaćih soba te je to porodična rezidencija.

Osim toga u vlasništvu ima 94 miliona dolara vrijedno imanje na Floridi, te brojne nekretnine na Manhattanu.

Vila na Floridi

Poznat je po tome da vodi miran porodični život i vrlo je povučen kada je u pitanju eksponiranje u medijima.

Za razliku od njega, njegova kćerka Nicole sada uživa u svojoj poziciji te je u centru medijske pažnje.

Sve ovo ide u prilog i njenoj glumačkoj karijeri koja je na samom početku.

Nicola je naime prije 10 godina ostvarila ulogu u filmu "The Last Airbender", ali iza toga nije se previše posvetila novim ulogama.

Britanski mediji pišu da je bračni par Beckham izuzetno zadovoljan Brooklynovim odabirom te su mladu Nicolu već prigrlili u porodicu.

Očito je da su i Nicolini roditelji učinili isto, budući da je 21-godišnjak viđen na njenom imanju na Floridi nedavno.