navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Glumica iz popularne serije

Kim Cattrall u chic modnoj kampanji: Je li ovo povratak Samanthe Jones u velikom stilu

Samantha Jones nedostajala je mnogima otkako je najavljen reboot serije "Seks i grad", dok su gledali neuvjerljive scene u kojima sa svojim prijateljicama komunicira isključivo putem poruka, njene brutalno iskrene opaske i duhoviti zaključci.

Objavljeno: 17.03.2022. u 10:24
get url
text

No, Kim Cattrall sada je Samanthinu energiju i fantastičan stil vratila u modnoj kampanji za online trgovinu Farfetch.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick Barose (@nickbarose)

- Modne ikone koje je iznjedrila pop kultura devedesetih, njihova estetika i stilski pristup toliko su relevantni i moderni danas - objasnio je kreativni direktor Farfetcha Yannis Henrion odluku da za kampanju #YourChoiceYourFarfetch da angažira ikone Kim Cattrall i Josha Hartnetta te savremene muzičare Mariju Isabel i Stevea Lacyja.

Čini se da je Kim Cattrall, koja trenutno glumi u serijama "How I Met Your Father" i "Queer As Folk", bez problema uskočila u mindset popularnog lika Samanthe Jones.

Kim Cattrall u kampanji nosi lookove u kojima bismo bez problema mogli zamisliti Samanthu: za šetnju s dalmatinerom statement mantil satenskog sjaja, a za business look vrlo moderan, ali pomalo retro strukirani blejzer.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Officiel Italia (@lofficielitalia)

No, Kim nisu odabrali samo kao utjelovljenje nezamjenjive Sam Jones.

- Ona je ikona, ne samo zbog svojih modnih odabira, već i zato što je stvarna, iskrena osoba - istaknuo je kreativni direktor Farfetcha za WWD.