Karantin je učinio da žene postanu same svoji majstori, pa se tako umjesto na beauty tretmane profesionalaca, sada oslanjaju na prirodne maske za lice koje se mogu pripremiti i u kućnim uvjetima. Isto tako je i sa kosom.  

S obzirom na to da su frizerski saloni zatvoreni do daljnjeg, dužne smo da same održavamo i boju kose ukoliko je ona farbana. Ali, ako niste dovoljno vješte za taj proces, a nemate nikoga od ukućana ko može to učiniti, evo nekoliko frizura pomoću kojih ćete vješto prikriti izrastak.

Napravite neurednu punđu

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Unpublished — sunday blues

A post shared by Camille Charriere (@camillecharriere) on

Frizura koja nimalo nije zahtjevna. Osim što se odlično uklapa za opušteni look, svojim izgledom odlično će prekriti izrastak.

Podignuta polovina kose

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

anyone else think the scrunchie is the perfect summer hair accessory??? half for the birthday girl @sirapevida #justinemarjanhair

A post shared by justine marjan (@justinemarjan) on

Ova frizura za kratko vrijeme doživjela je veliku popularnost. Osim što su je nosile mnoge trendseterice, njom također možete sakriti neofarbani korijen kose.

Pletenice

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Step into my office ️ #AtHomeWithASOS

A post shared by LOTTE (@asos_lotte) on

One su uvijek zabavne i pružaju nekoliko mogućnosti stiliziranja. Što su zanimljivije, više će skrenuti pažnju sa izrastka.

Razbarušena kosa

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Slow weekend mornings at home are good for the soul

A post shared by ANINE BING (@aninebing) on

Jednostavna, ali u mnogim slučajevima i elegantna. Jednostavno prebacite jedan dio kose na drugu stranu, razbarušite prstima i možete prekriti izrastak. Također, možete je i blago natapirati.